italy map
English Deutch Dutch
Apartment in Central Le Marche
Villa Castelletta, Een goed ingerichte vakantiewoning te huur in Le Marche
Utilities Main Hall Back door to Terrace
 

Prijzen en boeking

2024-2025 seizoen

Euro(€) / week

April

670

Mei

800

Juni

800

Juli

1000

Augustus

1000

September

800

Oktober- Maart

670

Weken tijdens Pasen/Kerstmis/Nieuwjaar

1000

Verblijf in twee verschillende prijscategorieŽn wordt op dagbasis in rekening gesteld.

Beschikbaarheid

Voorwaarden

Inbegrepen

Electriciteit, gas voor koken, beddengoed en badkamer handdoeken. Zwembad handdoeken zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Een welkomspakket met water, brood, boter, melk, ham, kaas, eieren en wijn.

Centrale Verwarming

Beschikbaar indien nodig voor een extra vergoeding op basis van verbruik. Ongeveer 63 euro per week gebaseerd op 6 uur per dag.

Boeken

Normaal gesproken van zaterdag tot zaterdag; desnoods kunnen andere perioden afgesproken worden afhankelijk van beschikbaarheid. Aankomst is vanaf 15 uur en het apartement moet op dag van vertrek om 10 uur verlaten zijn.

OZodra wij uw boekingsverzoek ontvangen hebben sturen wij ter bevestiging een e-mail waarin kosten, deposit/aanbetaling en details en data voor betaling worden vermeld. Het apartement wordt 5 werkdagen vrijgehouden in afwachting van de aanbetaling of de volledige betaling (indien van toepassing). Zodra de (aan)betaling is ontvangen sturen wij een boekingsbevestiging.

Wij vragen om een aanbetaling van 25% ter bevestiging van de boeking. Het resterende bedrag moet 8 weken voor aankomst betaald zijn.

Indien het vakantieverblijf later dan 8 weken voor aankomst geboekt wordt, moet het volledige bedrag betaald zijn om een boeking te kunnen bevestigen.

Een volledige routebeschrijving wordt meegestuurd met de reserveringsbevestiging.

Annullering

Een annullering kan alleen geaccepteerd worden via e-mail en gaat gepaard met verlies van het aanbetalingsbedrag tot 8 weken voor aankomst, of na ingang van de 8 weken van het volledige bedrag.

Schoonmaak

Het apartement wordt schoongemaakt voor uw aankomst en de bedden zijn opgemaakt. Het wordt verder wekelijks schoongemaakt en het beddengoed en de handdoeken wekelijks gewisseld.

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Borgsom

Bij aankomst is een borgsom van 250 euro te betalen. De borgsom, verminderd met een eventueel bedrag voor schade en/of vervuiling, wordt terugbetaald op de dag van vertrek. De huurder is verantwoordelijk om het apartement en de uitrusting schoon en in goede staat achter te laten.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verwonding of verlies van persoon of eigendom en adviseren u om uw eigen verzekeringen af te sluiten.

Zwembad

Het gebruik van het zwembad is op eigen risico en er is geen reddingswacht aanwezig. Uw veiligheid is uw eigen verantwoordelijkheid. Het ondiepe gedeelte van het zwembad is 1,20 m en het diepe gedeelte 1,80m.

Bezetting

Het appartement is geschikt voor maximaal zes personen. Extra mensen zullen niet worden toegestaan om te verblijven. Elke poging om extra mensen slapen zal resulteren in de hele partij wordt gevraagd te vertrekken.

Acceptatie

De boeking van het apartement houdt in dat u deze voorwaarden accepteert.

 

 

Apartementen verhuur in Le Marche - Villa Castelletta

Villa Castelletta - Cingoli Le Marche